Bilservice og bilreparasjonDiagnoseBremseservice og bremsereparasjonBatteriserviceBelysningEksos analyseDekkserviceDieselserviceAC-serviceService på tilleggsvarmer
Bosch Car Service

Etne Service Senter AS

Meny

Bilverksted i Etne

Bilverksted

Et solid bilverksted for alle merker 

I vårt velutstyrte bilverksted vid Etnesjøen i Etne utfører vi bilreparasjoner og bilservice på alle merker. Vi bruker reservedeler av høyeste kvalitet fra Bosch eller andre deler i originalkvalitet. Vi har tilegnet oss bred erfaring etter mange år i bransjen - dermed kan vi garantere en best mulig håndtering av din bil. 

Verdensledende utstyr 

Som en del av Bosch Car Service anvender vi verdensledende testutstyr for å kunne stille riktig diagnose på din bil. Enten det handler om batterianalyse, analyse av dieselsystemer eller andre tester, bruker vi moderne teknikk fra Bosch. 

Du kan lese mer om Bosch' testutstyr her. 

Bilservice eller bilreparasjon - vi står til tjeneste! 

Vi ordner det meste, enten bilen går på bensin eller diesel. Trenger du vanlig bilservice? Da kan du trygt levere bilen din inn til oss, så ordner vi opp. Vi utfører også reparasjon og service på aircondition-anlegg samt dekk- og hjulskifte. 

Ikke vent for lenge med å bestille service 

Ring oss direkte på 53 75 60 52 eller fyll ut bestillingsskjemaet, så setter vi opp en time til deg! 

Etne Service Senter AS - et bilverksted i Bosch Car Service

Vi er et bilverksted i Bosch Car Service - den største, frittstående bilverkstedkjeden i verden. Hos oss i Etne kan du få utført alle typer bilreparasjoner og bilservice for alle bilmerker - bensin, diesel, hybrid og elektriske biler. Våre velutdannede teknikere kan utføre diagnose og kontroll av bilens elektronikk med Bosch’ avanserte testteknikk. Vi benytter bilreservedeler med Boschgarantert kvalitet. Det innebærer at du får minst like god kvalitet som på merkeverkstedet og at du kjører herifra med nybilsgarantien inntakt. Velkommen til Etne Servicesenter, din Bosch Car Service!